Fri fragt ved køb over 600 Kr. Levering indenfor 1-3 hverdage.

Tilbehør til skateboard

Skateboard Trucks and Wheels

Vi selger kun de beste merkene som i dag finnes på markedet. Hvis du må bruke trucks for skateboard, anbefaler vi Thunder, Independent eller Venture. Hvis det er hjul som du trenger, er det to meget klare valg som Spitfire Wheels og Bones Wheels. Stort utvalg av lagrene, griptape, skateboard skruer, og voks funnet her.

Køb skateboard online

Kjøp Skateboards Online

Kjøp skateboards online, største utvalg. Vi har solgt skateboards i nesten 20 år, og med 100% sikkerhet at vi bare selge den beste kvaliteten på markedet. LabCph fører de mest kjente merkevarer og kommer hovedsakelig fra USA.

Du kan kjøpe skateboard løst, men du kan også kjøpe komplette skateboards. Hvis du foretrekker å sette sammen ditt eget skateboard kan du bruke vår Komplett Builder guider deg gjennom alle de delene du trenger for å sette sammen din personlige skateboard. Lastebiler, hjul og tilbehør ved å klikke på disse linkene.

Komplet Skateboard

Komplette skateboard


Komplette skateboard er den ideelle løsningen for en nybegynner. Kvaliteten er høy og prisene er lave. Du trenger ikke engang å montere skateboard. Det er allerede gjort, og du er klar til å skate på samme dag du mottar den. Alle størrelser av vår komplette skateboards matche til en alder av ca 7 år og oppover.

Skate Sko

Skate Sko

Labforum har mange forskjellige skate sko merker som Nike SB, Adidas Skateboarding, Supra, Lakai, Huf, Dvs, Emerica, Vans og Adidas Originals. Vi har alltid de populære modeller fra Nike Janoski, Janoski Max, Adidas Busenitz, Supra Stacks på lager. Alle skoene som vist i labforum er i amerikanske størrelser. Vi vil sende bestillingen samme dag vi mottar den, og du får den levert i løpet av 1- 2 dager. Husk at du har 30 dager til å returnere.